torsdag

yaay! bilen är fixad :D hihi, vad lycklig jag blev att höra det imorse när mami väckte mig.
så nu ska jag jobba klart med allt det sista, åka till kupolen och leta present med lillasyster och sen åker jag äntligen till hedemora och mitt hjärta :* blir bra!

lär säkert bli dåliga uppdateringar den här helgen också. men ingen har klagat än så det kanske inte gör något.
men nu vet ni som läser iallafall :)
puss

23.46

herregud jag är så himla rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
är inte alls van vid att vara hemma och sitta framför datorn längre.. det är ju skittråkigt :s vill ut och springa eller vad som helst för det kryper i hela kroppen på mig. men mest av allt vill jag ju bara vara med daniel, det är nog där skon klämmer trotsallt.
men jag får stå ut förhoppningsvis så kommer jag dit imorgon om min bil blir lagad eller om daniel och dom kan fixa en bil så dom kan hämta mig :o blir tokig om jag ska sitta här en kväll till i rad :(( vill inte!

har liksom gjort allt jag kan komma på att göra och jag vill fortfarande göra mer.. sen är klockan rätt mycket så man kan ju inte härja hur mycket som helst och spela musik osv.
skulle haft en sömntablett nu så hade jag kunnat vakna imorgon istället, hade faktiskt varit skönt.
men jag får vänta tills jag blir trött som alla andra.


imorgon ska jag till kupolen med mami och syster iallafall, får ju pengar så kanske ska passa på att handla lite julklappar nu. det är ju mindre än en månad kvar! :o helt galet och jag längtar som tusan. det är så himla mysigt med julen, det har jag alltid tyckt. älskar julafton :*
sen ska mami köpa en jacka åt mig eftersom jag inte får så mycket pengar den här månaden, hon är söt hon! och sen ska jag och syster leta efter en present till mami eftersom hon fyller år på lördag.
SEN JÄVLAR SKA JAG TILL HEDEMORA! så är det bara :F

PUSS OCH GODNATT

22.47

jag älskar ditt leende, det faktum att du ler mot mej.
jag älskar dina mörka ögon som liksom glittrar.
jag älskar hur du får mej att må.
jag älskar att du har dina åsikter som skiljer sig från mina, jag älskar att du står för dom.
jag älskar när du spelar dina låtar.
jag älskar att du tar chanser, ditt avslappnade sätt.
jag älskar att du alltid får mej glad.
jag älskar att du alltid är glad.
jag älskar när du håller om mig, du skyddar mig mot allt.
jag älskar att känna din värme.
jag älskar att höra dina hjärtslag.
jag älskar din viskande röst.
jag älskar när du säger ord som jag inte förstår, jag vill höra dej förklara dom.
jag älskar att du vill allas bästa.
jag älskar sättet du går på.
jag älskar när du skrattar till och säger allt allt ordnar sig.
jag älskar dina läppar som passar så bra med mina.
jag älskar att du ger mej din jacka, fast du själv fryser.

onsdag

yes, sov hos daniel igår :)
vi gjorde inget speciellt, blev film och lite sånt bara. sen låg jag, daniel, nisse och edvin och pratade tills klockan var 7 på morgonen och då lyckades jag äntligen somna. vaknade dock 15.00 och Daniel skulle börja jobba klockan 16.00 så hann inte mer än att kliva ur sängen så var han tvungen att dra.
åkte hem till borlänge då iallafall så jag skulle komma ikapp med allt jobb men då har dom inte fått in patroner till våran skrivare så kunde inte jobba idag heller -.-

och droppen var när jag och syster skulle till affären och märkte att bilen lät konstigt så stannade i en busshållsplats och såg att jag hade fått punka på framdäcket! JÄVLA SKIT :(
sån jävla otur jag har hela jävla tiden.. får hoppas att pappa hinner fixa den imorgon för jag vill vara med babe ju :(( om jag har tur så kanske dom kan låna en bil och komma och hämta mig. jag kan alltid hoppas!

wellwell.. duschen nu!
puss

tisdag

och fyfan vad mycket jobb jag har att göra :s eftersom jag inte gjorde det i torsdags när jag hade så ont i magen så har det samlat på sig.. lär ju ta minst 5 timmar att fakturera allt det där.
plus att färgpatronen i skrivaren var slut så pappa är iväg och köper en ny sån och det tar ju extra lång tid att vänta på det också -.- menmen, får väl skynda mig när han kommer tillbaka.

ska till hedemora idag :)) därför jag är så stressad, haha. vill dit i tid ju!
men blir att sova hemma imorgon iallafall så jag kan åka iväg och kolla på en jacka med mami sen och lite sånt. köpa present måste jag också göra eftersom hon fyller år på lördag.
fast ska fira på fredag istället eftersom mamma, pappa och syster åker iväg på hundutställning på lördag :) jag blir kvar i hedemora såklart ;D haha

well, ska väl duscha och så iallafall så jag har det gjort.. tar sjukt lång tid annars!
puss

01.00



min! <3

måndag

oj, var ett himla tag sen jag skrev :o
men har iallafall blivit bättre i magen nu :) jag är inte helt frisk men jag har knappt nå ont alls och det är så jävla skönt! nu tänker jag verkligen på hur skönt det är när man inte har ont någonstans, haha.
så det går åt rätt håll iallafall och det är jag glad över :> klar med antibiotika kuren om några dagar också så borde må prima om några dagar, hihi.

har såklart varit hos Daniel alla senaste dagarna. så det är därför det har varit sån kass uppdatering.. eller ja, ingen uppdatering alls egentligen. men datorn har blivit så himla tråkig nu för tiden, går in och kollar mail och facebook typ sen har man tröttnat. är hellre med baby då :*
+ att dom inte har internet i lägenheten så blir ju inte av där heller, men det är skönt, finns massa annat att göra och jag umgås mycket hellre med alla där än att sitta vid en dator i flera timmar, det är sånt slöseri med tid :o

wellwell, jag ska hoppa in i duschen nu och sen slänga mig i sängen tror jag.
puss!




det är sjukt hur du kan göra mig så jävla glad!
pirrar i hela kroppen jämt. åhh, bäst är du.
<3

onsdag

vilken jävla dag!
eller, det började i måndags när jag fick ont i vänstra sidan av magen. men tänkte väl inte så mycket mer på det, tills det blev idag och det inte hade gått över.
så vaknade upp hos Daniel och hade asont så åkte direkt hem och sen upp till mamis jobb och tog en snabb-sänka och hade 46 när man ska ligga på under 8.. så det var en del. (det betyder alltså att jag har en infektion i kroppen)
så åkte till Falun och fick göra massa gyn-undersökningar :< inte kul!
men det behövs ju..

iallfall, så hade jag typ vätska bakom livmodern eller något sånt ;s och ah, dom trodde jag hade en infektion nånstans så äter antibiotika nu så får vi hoppas på att det blir bättre snart.
ble, jag som skulle vara med daniel idag :( får åka dit imorgon istället och mysa heeeela dagen :*
mm, nu ska jag käka och sen slänga mig i sängen. är helt slut.

puss

tisdag

ont i magen :< eller ja, ont i ljumsken på vänstra sidan och jag har ingen aning om vad det är ;o
det gör inte direkt ont heller.. det typ värker ibland och har gjort det sen igår eftermiddag typ. helt skumt är det iallafall! hoppas inte det är typ blindtarmsinflammation som jag hade förut.. fast blindtarmen sitter väl på höger sida? hmm, jag vet inte. det märks om det går över eller inte :)

nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med jobb åt mig och sen ska jag göra mig klar och åka till hedemora såklart.
längtar tills klockan närmar sig sex för då slutar daniel :*

men ah! puss

19.33

vilken värdelös dag :s hatar nästan att vara i borlänge nu för tiden.
jag jobbar och det är allt i princip. jag gör ingenting annat.
hur kul är det? okej, jag har min familj här och klart jag längtar efter dom ibland men jag längtar verkligen inte hem det är det som är grejen.. men vad ska man göra? :)

imorgon ska jag äntligen få åka till bebis igen :*
och jag ska få upp honom till skolan! hahah. juste, skulle ju slänga upp lite bilder men hittar inte kabeln till telefonen nu -.- så får vänta tills mami kommer hem så hon kan berätta vart den är.

JAG ÄR RASTLÖS! blä
puss

måndag

men blä vad jobbigt det är att sova själv :( och vara själv överhuvudtaget!
gör ju fan ont i kroppen.
och det räcker inte med att sova själv en dag, måste göra det inatt också eftersom jag har så jävla mycket jobb att göra. men sen jävlar ska jag inte sova ensam mer. så är det bara.

sitter och väntar på mer jobb att göra nu iallafall och det verkar faktiskt aldrig ta slut, men det är väl bra på ett sätt det också. man får ju pengar för det och pengar är alltid välkommet :)
dock är det ju sjukt tråkigt och jag hatar det eftersom jag måste vara i borlänge när jag jobbar men jag brukar vara snabb så det blir oftast bara någon timme och sen kan jag åka tillbaka till hedemora och babe igen.

wellwell, back to work!
puss

söndag

kass uppdatering - jag vet!
har börjat bli dålig på att blogga osv men sitter nästan aldrig vid datorn längre så det blir ju lätt så.
har såklart varit i hedemora hela helgen :) lika bra som vanligt. vill inte bo så långt bort därifrån som jag gör.. jag pallar inte vara kvar här, vad gör jag i borlänge liksom?
okej, hedemora är väl ingen stad man verkligen vill bo i direkt, haha, men min babe bor ju där och massa fina vänner. men vi får se hur allting blir. en dag i taget :)

kom hem för nåra timmar sedan och jag saknar redan daniel :( det är inte kul.. och jag vill inte, inte, inte sova ensam inatt.. hatar det. det är så jävla jobbigt när man är van att sova bredvid någon. heeelt sjukt.
får nog ta och åka dit imorgon, kommer inte stå ut annars.

har en massa kort på mobilen som jag tänkte slänga in men det får bli imorgon eller något för jag orkar verkligen inte pilla med telefonen nu, jag är alldeles för trött för det.
men lovar att jag ska visa dom såfort jag orkar ta tag i det, haha.
nu ska jag nog hoppa i sängen och hoppas att jag somnar. wäääh vill inte :(((

puss

onsdag

mys att sova med babe igår! :*
han var och tatuerade sig igår också :) blev "lucky" i nacken, hur snyggt som helst blidde det. tog rätt lång tid dock så hann ju inte umgås så länge ;< eller iofs så var vi vakna till runt 03.30 och herrn var väl vaken ännu längre kan jag tänka mig eftersom han hade problem att sova.. medans jag sov som en stock! haha
sen ringde klockan 07.45 imorse och då började jag med att försöka väcka honom.. det gick ju.. inte så bra. haha
fick upp honom 08.40 och han skulle vara på körskolan 09.00 ^^
han kom precis i tid iallafall så nu är han i Falun på halkbanan, hoppas det går bra och att han har kul :)

jag däremot ska inte ha riktigt lika kul. har en del jobb att göra och sen ska jag väl fixa runt lite här hemma och måla naglarna och sånt.
sen åker jag till hedemora igeeeeeeen :* pallar inte att vara ifrån honom jy!

PUSS




i can't believe it's happening to me. some people wait a lifetime, for a moment like this.

tisdag

höhö, gissa vem som gick upp klockan 10.00 idag?
haha, det är faktiskt tidigt för att vara mig :D när jag sover med sötnos så går jag upp ungefär 16.00 varje dag, haha. men det var rätt skönt att gå upp i normal tid :) man hinner med så himla mycket och dagen går inte så jävla fort heller.

så har hunnit med att fixa mina p-piller, varit på kupolen och letat efter en jacka (hittade dock ingen -.-), fikat med mami osv.
nu sitter jag och väntar på tacos :*
funderar på om jag ska göra fakturorna nu så är det klart sen men har inte riktigt all ork till det än, hihi. men det hinns väl det med, för baby jobbar till 18.00 idag så hinner inte träffa honom före det iallafall :<
men sen får jag vara med honom heeela kvällen och sova med honom :') synd bara att han ska upp äckligt tidigt imorgon och dra till halkbanan. menmen, det är bra att han får det gjort.

såå, nu ska jag glo vidare, sen käka lite, jobba och sen åker jag till hedemora!
puss!

23.01

jag har fasen fått mycket gjort idag!
vaknade rätt sent, men sen direkt när mami kom hem så började jag göra nytta haha.
har iallafall tvättat bilen både på insidan och utsidan så den är hur fin som helst nu :)

sen åkte vi till Biltema och letade efter vindrutetorkare för mina är hur dåliga som helst och man ser ingenting när det spöregnar ute, men vi hittade inte rätt så blev inga sånna. får be pappa köpa åt mig, vill ju inte köra av vägen såfort det regnar liksom.
så köpte spolarvätska och doftgran så nu luktar det gott som tusan i bilen :* haha
hämtade syster och Maja i Maserhallen efter deras träning och sen åkte vi hem och jag jobbade klart med alla fakturor.
sen har jag kollat på tv och tagit igen massa tid med mami som jag missat eftersom jag varit borta så mycket :) välbehövligt alltså!

men imorgon blir det äntligen hedemora och baby igen :* åh längtar så jag nästan går sönder!
hihi.
PUSS

måndag

blä, det var inte roligt att sova ensam inatt! jag vaknade flera gånger under natten och kollade på min mobil eftersom jag hoppades att babe hade skrivit ;o vilken tur att han hade det då :* hihi
fast var lite drygt att inte kunna sova faktiskt.. får se om jag måste sova ensam inatt igen :(( vill verkligen inte det, men vi får se. har så himla mycket att göra idag så jag vettefan om jag hinner till hedemora idag.

wellwell.. ska väl börja ta tag i allt så får vi se hur mycket klockan är.
saknar babe och saknar tessan hur jävla mycket som helst!
puss

söndag

åh vad jag har varit dålig på att blogga, jag är ledsen!
men har verkligen inte varit hemma mycket alls dem senaste veckorna och dom gångerna jag har varit hemma så har jag bara varit här en snabbis och duschat och hämtat kläder ungefär.
jag har varit i hedemora senaste veckorna iallafall och trivs helt sjukt bra :) jag är glad! varje dag är jag glad och det känns så himla bra!

fan, jag längtar inte ens hem längre. visst att jag saknar mami och syster och så men nej, jag vill bara vara i hedemora hela, hela tiden.
haha, flyttar fan snart dit. blir aaalldeles för jobbigt utan babe :< hoppas jag får träffa honom en stund imorgon iallafall. wellwell, lite för mycket babbel om samma saker nu känner jag. men jag måste ju uppdatera dom läsare som är kvar vad som har hänt i mitt liv, right? :>

imorgon ska jag göra lite nytta och leta efter en jacka på kupolen och sen måste jag tvätta bilen och städa ur den ordentligt. ser ut som skit! så det är väl på tiden antar jag.
men nu ska jag sova för jag är heeelt slut!

gnatt puss

måndag

nu är jag hemma och ska sova hemma för första gången på en vecka nästan :o
känns faktiskt inte bra, haha. jag hade hellre sovit kvar i hedemora inatt igen för jag pallar verkligen inte att ligga här helt själv i äckliga borlänge.
men natten går nog fort, känner mig lite trött faktiskt så förhoppningsvis kommer jag somna ganska tidigt så det blir morgon nångång :)

har iallafall haft hur jävla kul som helst den här veckan! kan inte ens förklara men jag har nog skrattat för en hel livstid :D hihi
åh vad jag trivs bra där, vill verkligen flytta men fungerar ju tyvärr inte.
men hda-guysen och hanna är så jefla bra!!1
wellwell.

jag ska sova nu så det blir tisdag så jag får sova med sötnos igen :*
hihi puss

RSS 2.0