when you lose something you can't replace

kan inte sova :<
- fast inte så konstigt kanske, somnade en stund i eftermiddags. tror det var pga att jag somnade så sent på natten och gick upp tidigt, sen var det jävligt varmt också och då blir man ju ganska matt i kroppen och huvudet.
är ganska taggad inför rättvik imorgon också ;D jag brukar inte va så taggad när jag ska ta det lugnt (ska bara dricka nån bacardi breezer) men det känns som om det kommer bli en kul kväll : )

såg på filmen 1408 ikväll också, den var okej. lite små skum och man förstod inte allt men den dög iaf att kolla på, helt klart.
nu sitter jag iaf och tittar på sex and the city, fyfasen vad jag älskar det programmet! :D kan titta på det hur länge som helst, hihi.
filmen är hur bra som helst också! :)


menmen, ska fortsätta titta på tv nu.


gaddad igen


haha, nyss hemkommen då.
var förbi tatueringsstudion och fyllde i min tatuering som hade bleknat lite grann. så nu är den skitsnygg igen ;D haha
blir alltid lika chockad när man är där och tatuerar sig, för det känns ju knappt någonting :o innan hon började sa hon "nu börjar jag" och det kändes som om någon drog lite grann med en nål mot huden bara.
iofs, ska jag inte ljuga, när hon har gjort hela tatueringen och börjar om igen för att fylla i och är och "gräver" på samma ställe hela tiden så känns det och kan göra lite ont ibland, men det är verkligen ingenting man inte står ut med (:

tessan ska också tatuera sig idag btw, och jag är så jäkla nyfiken på hur den kommer se ut! men jag är säker på att den kommer bli huuuur snygg som helst, hihi.

annars idag så blir det nog lugnt, ska iväg till Rättvik på Classic car week imorgon så måste nog ta igen mig ;) haha
va på stranden ett tag idag eftersom min syster så gärna ville bada. men jag kunde ju tyvärr inte bada pga tatueringen, men det gjorde inte så mycket haha, jag fick steka i solen istället :D






najs dag :)

dagen började med att jag vaknade sent, som vanligt. haha
såg att felicia hade skickat sms och frågade om vi skulle åka och bada, så vi gjorde det (:
hamnade i haganäs där vi stekte i några timmar och sen åkte vi vidare hem till felicia och väntade in mickapicka. när hon hade kommit drog vi ner till stan för vi ville maaaaaat :D jag och michis drog till tzatsiki<3 haha och felicia gick till Cocothai och beställde mat. sen kilade vi hem till felicia och satt på hennes balkong och käkade (: hur mysigt som helst! tack för en bra dag tjejer!

nu är jag hemma iaf, såg att pappa hade köpt en AC! fyfan vad skööööööönt, slipper man svettas ihjäl, haha.
menmen, nu ska jag kika på film tror jag.
sen kanske spela guitar hero, jag är kung på det! hahahah


och sen kan papi va snäll och ge mig pengar tycker jag!




Felicia & Michaela

fööör kul kväll?

jag kanske hade en för kul kväll? ._.

började bra iaf, träffade malin på stan och vi gick till tintin. där träffade vi tintin, erik och noah så vi spelade ölspelet ett tag tills robin och jonas joinade (:
vi spelade någon timme, sen drog vi till tessan och där var det massa roligt folk!
jag och malin frågade hennes granne om vi fick sno ström av henne och det fick vi, haha :D snälla grannar. fast sen kom det en tjurig jävla tant som sa att om vi inte drog så skulle vi bli polisanmälda, så vi plockade ihop och drog till lijkvista.

där blev tessans kompis galna på nåra för hon trodde att dom hade snott hennes öl/cider.. jag låg väll i gräset hela tiden.. förutom när vi drog till nån buske.
HAHAHA

jag hade för kul, det säger jag bara.
MEN TACK FÖR EN KUL KVÄLL ALLA! <3

en dag kvar ;)

hihi :)
var ute på krogen igår med sandra min kusin (: haha
kom dit vid elva ungefär, då hade vi GÅTT till stan -.- haha. iaf, så gick vi in och när vi kommer upp så är det NOLL pers där, hahaha. fyfan vad det sög!
så vi gick ut direkt igen (när vi hade fått en fribiljett ;)) och så gick vi runt lite på stan, träffade en full gogge som tyckte jag hade blivit snygg? HAHAHA uss
jaja
sen drog vi ner till flamingo igen och hälsade på Ivan som jobbar där :> sen kom det lite mer folk men det sög rätt hårt endå, så vi drog ganska snabbt.
båda hade skoskav så det skrek om det och vi skulle gå till domnarvet, så vi bytte skor. jag med ett par trånga pumps och sandra med ett par för stora ballerina.. vilken syn! haha
vi kom hem tillslut iaf, en timme efter att vi lämnat krogen, hah.

sen skulle vi käka när vi kom hem. sen när vi skulle sova kunde vi inte komma överens om vilken som skulle sova längst in, så sandra sa att hon skulle ligga på golvet.. sagt och gjort, hon la sig där på en filt. idjut, haha.
trots mina försök att få upp henne i sängen (sa till och med att jag kunde ligga längst in) så vägrade hon. jag kastade en kudde på henne också men det hjälpte ju inte det heller.
så då fick hon ligga där nere :D tänkte att hon kommer komma upp snart när jag har somnat..
men, jag vaknade 08.30 och då låg hon fortfarande där nere :O sen kom mamma in och började skratta när hon såg henne där nere, wellwell, det är hennes eget fel xD haha


anyways, imorgon gäller det ;)
fest @ tessan. och sen ska jag på krogen, tror många är taggade att hänga på? hoppas det iaf (: det skulle vara skoj! hihi.


 

heido


taggad!

nu får det ta och bli fredag tycker jag (:
jag orkar inte tänka på massa annat, haha.

idag har jag gått runt älven med sandra. det är så jäkla skönt när man kommer ut och rör på sig. känns verkligen att man har gjort något bra, hahah :D oså solade jag lite också.
sen har vi spelat monopol i flera timmar, det är fett kul ju!

imorgon kanske jag ska leka med malin, vi får se om hon stannar kvar i Hofors eller hur hon gör (:
annars blire väll monopol spelande med sandra igen, haha. det duger fint det med.
påå torsdag, ska jag nog leka med sebbe? om det blir av. det lär ju också märkas, haha.
OCH SEN ÄR DET FREDAAAAG! så jääääävla jävla taggad, fyfan va najs!

...

jag tänker då fan inte va med om samma sak igen.



vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hela hjärtat rakt ut för kärlek igen. det tar slut från kyss till kyss.

at home

finally!
guuud vad jag har längtat hem. även fast jag har haft det bra, och det har varit riktigt kul att träffa alla släktingar igen efter tre år.
men det var iofs det enda vi gjorde också typ; hälsade på släktingar ._.
vi var ner till havet en dag, men jag badade inte. det är alldeles för kallt för det ju! men lillasyster och min kusin låg och flöt där ett tag iaf.
vi var och fiskade också, min ena kusin fick en lax på 1.9 kg! haha, det var en stor jävel. syster fick också fisk, men den vägde väll 0.9 skulle jag tro :D gott med rökt lax iaf! :*
bastun blev det varje dag, hur jävla skönt som helst. jag vill ha en bastuuuuuuuuuu :D så blidde det en Lapin kulta efter bastun också, det kunde nästan inte bli nå bättre :>

tillslut efter mycket hemlängtan och längtan efter tessan, malin, micka, felicia, malin och sebbe så skulle vi åka hemåt. åkte ifrån Kalajoki 21.30 på torsdag kväll och var framme vid hamnen i Åbo runt 03.30. så det blev lite sova i bilen (sova och sova, man låg ju som i en jävla sardinburk) tills klockan var 06.00 då vi köade till att få köra på.
när vi kom på gick vi direkt till hytten och sov i några timmar, haha. sen gick vi upp och käkade lite. sen ville syster och kusin springa runt på båten och spela så jag och mami gick ner i hytten igen och sov lite till :') <3
vi vaknade och gick upp lagom tills Tax Freen öppnade och där handlade vi massor! :D
det blev bland annat; rom, likör, lapin kulta och whiskey till mami och papi och sen köpte jag smirnoff ice, gin & tonic och öl som nog kommer ta slut den 25e näre är party ;)

det var nog det mesta :o
nu ska jag nog ta och sova i min egna säng <3 och så får vi se vad som händer och sker imorgon :D
gnight!

finland

det var hur kul som helst igår!
började med förfest hos min kusin, sandra. :) satt där ett tag och spelade lite ölspel och snackade sen drog vi vidare till erik och spelade ölspelet med han och wille :D haha, det roliga var att vi inte ens hade öl utan vi spelade med bara martini. nyktrare har jag faktiskt varit.. hahah och wille var fan mes och vågade inte ens svepa sin martini för han trodde att han skulle bli så jävla full :p
sen drog vi till krogen, träffade sebbe och hans kompisar och umgicks lite med dom :D så fick jag en fribiljett till flamingo (YES JAG SLAPP BETALA IN MIG, HHAHAH)
träffade malin där också, dock var jag lite ehrm.. upptagen då men det var hur kul som helst. ville inte åka hem därifrån, haha.
sen sa jag hejdå till sebbe :'<< det var inte kul!
wellwell, åkte och hämta min cykel hos erik, träffade han och wille sen när vi skulle åka hem. kom dock inte ihåg vad jag sa till dom men :) haha, det lär ju ha varit något kul iaf! för jag vet attt jag har en tendens till att göra bort mig ganska mycket när jag är onykter.

nu är jag hemma iaf, klockan är 07.37 och vi är påväg att hoppa in i bilen och åka till finland. jag vill verkligen inte, det här är världens dåligaste timing. om det förstörs nånting nu tänker jag inte förlåta mig själv.
en jävla vecka..

vi hörs!
PUSS

life goes on

har varit ute och gått runt älven idag igen med mamma :) det var skönt. skönt att komma ut och verkligen göra något istället för att bara sitta inne.
ska försöka hinna gå en stund iaf varje dag, man mår bra efteråt.

var med malin idag igen. vi tittade lite på tv sedan tänkte vi åka till Flamingo och hämta fribiljetter tills på fredag men när vi kom till stan så var det inte ens öppet :s fattar inte varför. det är alltid öppet på onsdagar. menmen.
micka skulle ha hängt på men det blev inte så.
så vi bad mamma komma och hämta oss sen tittade vi lite på tv och sen åkte hon hem (:


på tal om nått helt annat; folk förändras verkligen.
helt sjukt. det är synd :(
faktiskt

motion :D

skön dag idag (:
dagen började med att jag hade en dubbelkörlektion, det gick riktigt bra! bosse sa att det inte brukar gå sådär bra så jag var nöjd :D nästa gång ska vi köra på motorväg och sen är jag nog ganska redo för halkabana.

sen när jag kom hem käkade jag lite, sen väntade jag på malin, så vi tittade på the hills ett tag. sen kom micka också, hon var med ett tag sen drog hon hem lika snabbt :p hon skulle köra med sin pappa så.
efter the hills och lite snack om allt möjligt så tog vi på oss skor och började gå runt älven, haha. det var länge sen men så jäkla skönt att komma ut och röra på sig!
ska börja försöka hinna med att gå varenda dag nu (:

imorgon ska jag, malin och micka hämta fribiljett till flamman ;D ska dit på fredag var det tänkt. jag kom ju som bekant inte dit på mickas födelsedag eftersom jag hade lyckats få i mig lite för mycket (igen) så jag hoppas det går bättre den här gången (:

wellwell, nu väntar jag på att sex and the city ska börja sen ska jag nog försöka lägga mig lite tidigare idag än alla andra dagar. sover ju bort hela dagen annars.
men vi får se hur det blir med det :D

mys

blev inte världens tråkigaste dag idag iaf (:
michis och malin kom förbi och käkade kladdkaka och pizza och sen låg vi och snackade och såg på tv :D hur mys som helst.

fast nu har jag iof tråkigt igen ._. som vanligt.

aya, blev kort som fan men jag vet inte vad jag ska skriva mer :)


tråkigt

jag har så sjukt tråkigt!
jag saknar malin och tessan massor! :'<
men vi ska festa ihop snart hoppas jag (:

lite sjukt, men jag kan fan känna att jag längtar till skolan :S
fast det är efter allt folk som går där, för jag har hur kul som helst med dom :D det är bara det att man måste ju gå på lektioner när man är där också ._. det längtar vi inte efter.


ahopp, nu ska jag gå och käka (:

GRATTIS!

.. säger vi till min vän, Michaela "mickapicka" Jernberg som fyller 18 år idag!
fyfasen nu är du stor tjej ;)
haha, och grattis igen eftersom hon också klarade teoriprovet idag :D duktig tjej

tänkte inte skriva så mycket idag för jag hinner inte ;o
ska iväg och fira micka lite senare och sen ska jag dra ner henne på pg's och bjuda på en öl, haha :D (vet att det inte heter så längre men det kommer det alltid göra för mig, haha)

btw, jag beställde ju bruna linser :>
och idag kom dom, och jaa.. det ser lite ovant ut och väldigt mörka eftersom jag har ljusgröna ögon egentligen, men man vänjer sig nog. och det ser inte så dumt ut (:
det var bara sjukt jävla svårt att få in dom första gången, hha. fyfan vad jag fick hålla på :D
menmen, nu ska jag ta ut dom iaf för man skulle bara ha dom i i nåon timme första gången (:





såhär ser jag ut i bruna linser alltså :>
osminkad och jävlig, men försök bortse från det, hah

färgade linser

läste precis felicias blogg, och såg att hon frågade efter färgade linser. Då kom jag och tänka på det igen att jag länge har letat efter några och sen inte orkat brytt mig.
Så nu tog jag iaf tag i det och beställde ett par bruna månadslinser så vi får väll se hur jag ser ut i dom. hahah

inte har det blivit av att jag har varit ute och gått heller ._. förstod väll det.
men mami har aldrig tid typ och jag vill inte gå själv så vad ska man göra åt saken?
får väll tjata på henne ännu mer :p

idag har jag iaf varit på kupolen med malin och felicia och letat efter en present till mickapicka för hon fyller 18 år den 4e :D:D:D
hihi. sen skulle dom köpa present till mig också så jag fick sitta och vänta, men jag fick sällskap av en pratglad gubbe iaf, haha. 
wellwell, imorgon ska jag nog leka med malin om hon inte är sjuk än.
time will tell (:



OCH TESSAN! JAG ÄR TAGGAD FÖR FEST :D

RSS 2.0